NOVETAT LITERATURA ON LINE EN CATALA:
Gràcies a la traducció de Na Bruna Marcs a partir de l'1 de Març del 2011 podràs començar a llegir la
nova novel·la de'n Miquel Beltran i Carreté A LA TERRA DE MAI POTSER. LA NACIÓ DE GOIG on line.

sábado, 12 de febrero de 2011

Literatura en català... Una nova novel·la: A LA TERRA DE POTSER MAI. LA NACIÓ DE GOIG. La Sinopsi.

A partir de l'1 de març ONLINE. Literatura en català, una nova novel·la d'autor. Ara i aquí, la...

SINOPSI


Quan na Teresa es dirigeix al IV Congrés Internacional *NOSCE ET IPSUM (CONEIX-TE A TU MATEIX) es troba immersa en una greu crisi d'autoestima, d'identitat personal. Allí, tot gaudint de la darrera ponència, descobreix que existeix una sortida, una llum. Per conèixer-la haurà de prendre en una setmana el tren de mitjanit cap a la Terra de Mai Potser, amb destinació a la Nació de Goig.

A Goig na Teresa coneix en Raimon, el seu guia, i inicia una ruta turística apassionant. A través de diferents trobades i visites i amb el descobriment d'una innovadora filosofia existencial la dona pot reconciliar-se amb la nena que porta adins i, amb això, adquirir el valor necessari per aconseguir alguna cosa tan senzilla com és viure.

A Goig es desenvolupa una història plena de romanticisme que pretén portar-nos més enllà de l'amor de parella. L'estimació veritable tan sols podrà acariciar-nos per sempre si aprenem a estimar la vida i, sobretot, a estimar-nos a nosaltres mateixos.
En cadascun dels personatges d'aquest llibre podràs trobar una part de tu mateix, en cada diàleg, en cada vivència podries trobar aquella resposta que buscaves i amb la lectura global “potser” aconsegueixis una mica més que conèixer-te a tu mateix, molt més que una guia d'autoajuda. Troba i desenvolupa les teves essències masculina i femenina, retorna als teus orígens, a aquella il·lusió infantil que pretenia empènyer-te a créixer amb alegria, desperta els teus sentits i retroba't amb la naturalesa, ... Sent, estima, estima't i no deixis mai de viure.

L'autor ens convida amb un extraordinari viatge al paradís dels somnis a traslladar-nos a un món massa sovint oblidat: l'inconscient. Allí es pot reescriure el món, redissenyar tot allò que a la vida resulta veritablement fonamental. Allí resideixen les nostres quimeres, l'energia vital, els nostres anhels més íntims, la nostra veritable essència. Allí resideixen també les nostres pors, allò que ens frena i ens fa amagar... L'etiqueta de “Mai de la vida” hauria de enganxar-se en molts de nosaltres en la realitat, en la rendició, en el rebuig a construir nous reptes. Viatjant cap a l'horitzó on es dibuixa la nostra particular utopia descobrirem aquest “Potser” que sempre obre l'esperança.

No hay comentarios: